Meidän pojat karkottaa kaamosta

”Kun on hanki ja jää ja mitään ei nää” on syytä aloittaa kaamoksen karkotus jonnekin tuonne pohjoisnavan tuolle puolen.

Kaamoksen karkotukseen tarjoutuu tilaisuus Aitoon Honkalan pubissa lauantaina 16.2. kello 19 alkaen. Tarjolla on hyvää ruokaa, tanssimusiikkia, arpajaiset ja tietysti Hyökin tietovisa. Janoa ja kielenkantoja voi hellittää baarin antimilla. Hyvän tanssimusiikin takuumiehinä ovat Meidän pojat, joiden tahdeista saatiin nauttia jo syksyn ”Salakaato” -iltamissa.

Tähän kaikkeen pääsee osallistumaan lunastamalla illalliskortin. Illalliskortteja on myynnissä sata kappaletta Aitoon Kauppayhtiössä ja Siwassa, Luopioisten Osuuspankissa ja K-Market Järvikansassa sekä Rautajärvellä Kahvila-Ravintola Elontähkässä. Illalliskortteja saa myös Kari Keinolta (0400 657700) ja Hannu Järviseltä (0400 408 189) sekä osoitteesta info@aitoo.fi.

Kaikki kortit myydään ennakkoon. Ovelta lippuja ei saa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?