Sappeen keikkatalvi: Eturivin artistit lavalla lauantaisin

Monipuoliset tähdet värittävät Huipun talvea

Elokuu kuuluu Sappeen Huipun tämän talvin tähtiin.

Lähes loppuunmyyty Jukka Pojan keikka osoitti viime talvena, että letkeä reggaemeininki toimii Sappeen Huipussa.

Huipun keikkatalvi käynnistyy tänä vuonna samankaltaisissa tunnelmissa, kun Enemmän duoo ku sooloo -kesähitistään tunnettu Kuningasidea kipuaa Huipun lavalle 9. helmikuuta.

Reggaerytmejä rap-vaikutteilla värittävän Kuningasidean jälkeen Sappeessa on talven aikana luvassa liveiltoja moneen makuun. Megailtoja on luvassa, kun jokavuotinen keikkasuosikki laulattaa yleisöä hiteillään ja Huipun viime vuonna hurmanneet ja Tuure Kilpeläinen palaavat Sappeeseen.

Jukka Poika kuului viime kesänä Kirkastusjuhlien vetonauloihin. Suosio ei ole ainakaan laantunut, sillä välitön artisti vetoaa niin äiteihin kuin tyttäriinkin.

Jonna Tervomaalle, Anna Puulle, Kari Tapiolle ja muille eturivin artisteille kappaleita kirjoittanut Tuure Kilpeläinen nousi viime vuonna Erämaa -albumin ansiosta itsekin isoille estradeille. Konserttisaleja täyttävä artisti uppoaa sekä iskelmä- että rockyleisölle. Sappeessa mies esiintyy maaliskuun puolivälissä.

Jukka Poika villitsee Sappeessa pääsiäisen jälkeen.

Myös Elokuu on onnistunut ylittämään genrerajoja yhdistämällä puhelauluun kansanmusiikkivaikutteita. Haitarin, läskibasson ja urkuharmonin kanssa esitetty hiphop soi jopa iskelmäradioissa.

Yli 20 vuotta maata kiertänyt Jean S puhaltaa uutta virtaa Finnhitseihin ja muihin ikivihreisiin. Bändi villitsee Sappeessa helmikuun puolivälissä Finnish Open -kisaviikonlopun päätteeksi.

Pääsiäisviikonlopuksi Sappeessa käynnistellään Reino-klubia, joka jatkuu kesällä. Avausillan artistiksi saadaan lauantaina 30.3. Maria Lund.

 

 

 

Sappeen Huipun esiintyjät

  • La 9.2.   Kuningasidea
  • La 16.2.   Jean S
  • La 23.2.   Elokuu
  • La 16.3.   Tuure Kilpeläinen
  • La 23.3.   Yö
  • 30.3.  Maria Lund
  • La 6.4.   Jukka Poika
  • La 13.4.   Mariska ja Pahat Sudet

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?