Mammakahvila ja Mukulaari aloittavat Pirtillä

Kunnan perhetyön organisoima mammakahvila aloittaa muuttuneella aloitusajalla torstaina 7.2. kello 9–11 toimintansa juuri remontoidulla perhekeskus Pirtillä Keskustiellä.

Mammakahvila on suunnattu pikkulapsiperheille ja myös isovanhemmat ovat tervetulleita jälkikasvunsa kanssa. Joka kerralle on jokin toiminnallinen tuokio tai teema: 7. helmikuuta pidetään avajaisbingo, 14.2. ystävänpäiväpuuhaa ja 21.2. satuhetki. 28. helmikuuta eli hiihtolomaviikolla ei ole kokoontumista.

Lapsiparkki Mukulaari aloittaa samoissa tiloissa perjantaina 8.2. kello 9–12. Mukulaari on tilapäishoitoa kotona oleville yli kaksivuotiaille lapsille.

Mukulaari on avoimen päivähoidon ja perhetyön yhteistyössä järjestämää tukipalvelua perheille. Mukulaariin tulee ilmoittautua ennakkoon viimeistään edeltävänä päivänä kello 16 mennessä puhelimitse 050-5627 927/ Reija.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?