Talvikirmaus Mikkolan Navetalla lauantaina

Hiihtolomalaisille ja muillekin on tiedossa talvista mukavaa ajanvietettä Mikkolan Navetalla, kun lauantaina vietetään perinteistä Talvikirmausta kello 11–14. Luvassa on vauhdikkaat potkukelkkavormulat asiaankuuluvine varikkokäynteineen – Järjestäjien mukaan vielä ehtii koota vormulajoukkueita ja hioa taktiikoita kisaa varten.

Pulkkamäki ja napakelkka odottavat innokkaita lapsia lumileikkeihin. Kun alkaa hiukoa, tarjolla on makkaraa ja vohveleita.

Sisällä Navetalla on mahdollisuus tutustua Tampereen Diabetesyhdistyksen Voi hyvin -hankkeeseen ja mittauttaa verensokerinsa. Korkeat verensokeriarvot voivat kieliä aikuisiän diabeteksesta, joten arvojen tarkistaminen aika ajoin on paikallaan. Myytävänä on myös aiheeseen liittyvää materiaalia rasvoista kirjoihin. Esitteistä saa tietoa diabeteksesta ja aivoverenkiertohäiriöistä, Pälkäneen Hengitysyhdistys puolestaan jakaa tietoa uniapneasta.

Navettakalleriassa on viikonlopun ajan esillä pop-up-taidenäyttely. Eräjärveläinen Kari Mattila tuo näytteille eläinaiheisia valokuviin perustuvia töitään teemalla Navetan miljöö. Kuvissa kirmaavat Talvikirmaukseen sopivasti niin lehmät kuin kanatkin.

Kari Mattilan kirmaavat lehmät ovat Talvikirmauksessa mukana vain taideteoksessa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?