Kesävaatteita ompelemaan

Kevät on jo ovella, ja on aika aloittaa ajoissa kesävaatteiden ompelu. Kostian koululla alkaa perjantaina 22.3. klo 18 Valkeakoski-opiston ompelun lyhytkurssi. Opettajana on ompelun ammattilainen, myös Valkeakoskella ja Kangasalla ompelua ohjaava Johanna Kormano-Suokko.

Ensimmäisellä kerralla piirretään kaavat esimerkiksi tunikaan, mekkoon, housuihin tai capreihin. Saat ohjeet tarvikkeiden hankintaan ja myös kaavan myöhempään muunteluun.

Kahden viikonlopun aikana ehtii valmistamaan suunnittelemansa vaatteen. Kurssilla saa myös opastusta ompelukoneen ja saumurin käytössä.

Kurssi sopii sekä ompelun vasta-alkajalle että aiemmin ommelleille. Kokoontumiskerrat ovat perjantaina 22.3. kello 18–21, lauantaina 6.4., ja 13.4. sekä sunnuntaina 7.4. ja 14.4. kello 10–15. Ilmoittautumiset www.valkeakoski.fi/valkeakoski-opisto tai puh 03 5691 7100.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?