Hiihto houkutteli Kuhmalahdella

Kuhmalahti-hiihto ja sen yhteydessä järjestetyt hiihtokilpailut houkuttelivat suksille yli 100 hiihtäjää.

Roosa Välimäki oli yksi hiihtokilpailujen nuorimmista ja sinnikkäimmistä osallistujista.

Kuhmalahden latuverkostolla on käynyt tänä talvena kuhina. Hiihto on houkutellut väkeä liikkeelle entistä enemmän ja kunnan rantasaunalla olevaan kuntolaatikkoon on kertynyt nimiä tasaista tahtia.

Hiihdon suosio näkyi myös tämän vuoden Kuhmalahti-hiihdossa. Viime sunnuntaina järjestettyyn kuntoilutapahtumaan osallistui yli 80 hiihtäjää. Kun mukaan lasketaan vielä tapahtuman yhteydessä olleiden hiihtokilpailujen osallistujat, suksilla viihtyi päivän aikana yli 100 ihmistä.

Siten Kuhmalahti-hiihto oli tällä kertaa suosituin Kuhmalahti-kierroksen osatapahtuma, sillä viime vuoden puolella järjestetyt Heimo Jaakkola -pyöräily ja Puntarin lenkki kokosivat molemmat noin 75 liikkujaa.

Rantasaunan pelloilla käytiin sunnuntaina myös Kuhmalahden Kisan avoimet mestaruuskilpailut. Ladulla viiletettiin perinteisellä tyylillä ja palkintoja jaettiin niin perheen pienimmille kuin aikuisillekin.

Tulokset keskiviikon Sydän-Hämeen Lehdessä.

Juulia Vähäsöyrinki (edessä) ja Tytti Uusimaa pistelivät reipasta tahtia Kuhmalahden kisaladuilla.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?