Naisten markkinat: Talon täydeltä kauneutta ja hyvinvointia

Nuijalla vielä pöytiä vapaana

Pälkäneen Nuijantalolla järjestetään sunnuntaina muutaman vuoden tauon jälkeen Naisten markkinat. Tapahtuman alla vapaana on vielä kymmenkunta myynti- ja esittelypöytää.

– Tähän mennessä pöytiä on varattu 22, Sirkku Nevaranta kertoo.

Nuijalle kootaan sunnuntaiksi hyvinvointialan palveluita, kauneudenhoitotuotteita ja muuta naisia kiinnostavaa tarjontaa. Kello 13 alkavaan tapahtumaan on vapaa pääsy.

Päivän kohokohta on kello 15 alkava muotinäytös. Siinä nähdään muun muassa Fiinan ja Me&I:n vaatteita. Niiden lisäksi asusteita esittelevät ja kauppaavat Venla Shop-outlet sekä Johanna Lingerie Finland Oy, joka tuo paikalle DIM -sukkia ja sukkahousuja.

Kauneudenhoitotuotteita ja -palveluita sekä tuoksuja on tarjolla muun muassa Nina Enqvistin, Helmet -hoitolan, Hunajapilven ja Marja Enrichin osastoilla. Jaanan Kampaamo esittelee Zuii-luomumeikkejä.

Terveyspalvelujaan Nuijalle tuovat muun muassa Acu-Ukkonen ja maaliskuussa Paavolanharjussa avaava Matin Terveyspalvelut.

Koruja ja kortteja löytyy muun muassa Taidelasiartesaani Pirkko Joren, Anja Wählingin, Maarit Huuhtasen ja Pälkäneen Seudun Soroptimistien pöydistä. Herkkujaan Nuijalle tuovat ainakin Pälkäneen Martat ja Heidi Lindholm.

Nuijan ovet avaavat sunnuntaina kello 13. Tapahtuma päättyy kello 17.

Vapaita myyntipöytiä voi tiedustella Sirkku Nevarannalta numerosta 040 566 7695 ja osoitteesta sirkku.nevaranta@gmail.com.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?