Haapasen paluu teknisenä johtajana

Reilu vuosi sitten eläkkeelle jäänyt kehitysjohtaja Rauno Haapanen palaa väliaikaisesti Pälkäneen kunnan palvelukseen. Haapanen ottaa väliaikaisena teknisenä johtajana hoitaakseen teknisen lautakunnan esittelijän ja teknisen osaston johtajan tehtävät. Kunnanjohtajalle annettiin kuitenkin Tommolan jätevedenpuhdistamoon liittyvien asioiden hoito toistaiseksi.

Väliaikaisratkaisuun päädyttiin, koska virkaan valittu Matti Vesava pääsee aloittamaan työnsä Pälkäneellä vasta huhtikuussa. Vastaavasti tekninen johtaja Hanna-Kaisa Lahtisalmi ja häntä sijaistanut vesihuoltolaitoksen käyttöpäällikkö Sari Pilli ovat jo siirtyneet toisen työnantajan palvelukseen.

Kunnanhallitus katsoi Haapasen sopivan sijaiseksi hyvin, koska hän on hyvin perillä kunnan organisaatiosta ja myös teknisen toimen tämänhetkisistä suurimmista projekteista. Haapanen on jo antanut suostumuksensa järjestelylle.

Tilapäisratkaisu teknisen johtajan tehtävien hoidosta kestää enintään huhtikuun loppuun asti.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?