Pirkanmaan maaseutufoorumin puhujista puolet tulee Pälkäneeltä

Maaseudun kulttuuri-identiteettiä etsimässä

Piia Salmi

Pirkanmaan maaseutufoorumi järjestetään perjantaina 26.4. Tampereella. Tällä kertaa tilaisuuden puhujista puolet eli

Outi Nummi

kolme kuudesta tulee Pälkäneeltä.

Kaksinpuhelun kulttuurista ja kulttuuri-identiteetistä maaseudun kehitysvarana käyvät taiteilija Piia Salmi ja monipuolinen kulttuuriaktiivi Outi Nummi, jotka molemmat asuvat Luopioisissa ja johtavat Vapaata kulttuurituotannon pajaa eli PAKUa.

Heidän puheenvuoroonsa esittää kommentin Valokuvakeskus Nykyajan toiminnanjohtaja, Aitoossa asuva Irma Puttonen, joka valmistelee parhaillaan Pirkanmaan kulttuurisuunnitelmaa. Kommenttinsa jälkeen hän päästää yleisön pohtimaan kysymystä, miten kulttuurisuunnitelman tulee käsitellä maaseutua.

Foorumin muut puhujat ovat Pirkanmaan turvallisuusklusterin koordinaattori Jouni Perttula, Joutsenen Reitin toiminnanjohtaja ja Euroopan Leader-toiminnan verkoston (ELARD) puheenjohtaja Petri Rinne ja Pirkanmaan ELY-keskuksen Maaseutu ja energia -vastuualueen rahoituspäällikkö Heli Hantula.

Irma Puttonen

Pirkanmaan maaseutufoorumi pidetään Poliisiammattikorkeakoulun tiloissa Vaajakatu 2:ssa kello 9–12.30.

Osallistujien on ilmoittauduttava ennakkoon 22.4.2013 mennessä. Poliisikoululla tulee varautua esittämään kuvallinen henkilötodistus.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?