Kerhot levyttävät ja konsertoivat

Lukion auditoriossa Kangasalla järjestettävän kerhokonsertin yhteydessä nauhoitetaan samalla cd-levyä maanantaina 22. huhtikuuta. Jo loppuunmyytyyn konserttiin osallistuu tuhti joukko kunnan koulujen kerhoja. Mukana konsertissa ovat Sariolan, Raikun, Kautialan, Pohjan, Huutijärven, Kirkkoharjun, Liuksialan, Ruutanan, Pitkäjärven, Vatialan ja Suoraman koulut. Kansainvälisyyttä, ystävyyttä ja yhteistyötä käsittelevät laulut levytetään saman päivän aikana. Levyn äänittää Ruuhkatukkatuotanto Oy, ja levyt painetaan Akun tehtaalla.

Konsertin ja toukokuussa ilmestyvän cd-levyn tuotto käytetään kerhotoiminnan edistämiseen kunnan kouluissa; tavoitteena on lisätä kerhojen määrää ja kehittää kerhotarjontaa nykyistä monipuolisemmaksi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?