Kulttuuritalolle uusi työryhmä

Kulttuuritalon toimintaa kehittämään on Kangasalla sorvattu uusi neuvottelukunta. Kunnanhallitus päätti kutsua neuvottelukunnan jäseniksi Anja Aarnion, Leena Pajukosken, Juha Mansikka-ahon, Jyrki Lähteenmäen, Kaisa Tienvierin, Tuomo Nisulan, Niina Kettunen-Niemen, Martti Silvennoisen, Leena-Maija Raukolan, Tuula Komsin, Heini Niklas-Salmisen, Soili Uotila-Välimäen, Mika Eerolan ja nuorisovaltuuston edustajana Sanna Kallion. Puheenjohtajana toimii Erkki Frick.

Neuvottelukunnan edellytetään muun muassa tekevän ehdotuksia kulttuuritalon esitystekniikkaan liittyvistä laitehankinnoista. Esitysteknisissä valmiuksissa tulisi huomioida mahdollisuus monipuolisen kulttuuritarjonnan järjestämiseen. Lisäksi työryhmän pitäisi jatkaa kulttuuritalon tehtävien, toimintojen ja hallintomallin määrittelyä. Samalla mietitään nykyisen valtuustosalin ja muun säästökeskuksen alakerran tulevaisuuden käyttötarkoitusta. Tilojen on toivottu taipuvan esimerkiksi harrastus- ja opistokäyttöön.

Kulttuuritalon rakennustyö on käynnistynyt tontilla sijainneen vanhan rakennuksen purkutöillä. Kulttuuritalon on määrä valmistua vuoden 2014 loppuun mennessä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?