Välitetään toisistamme Sydän-Hämeessä

Osaisitko käyttää palosammutinta tai sammutuspeitettä tulipalon syttyessä? Etukäteisharjoittelu saattaa nimittäin säästää mittavalta vahingolta.

− Arjen turvallisuudesta ei aina osata huolehtia tarpeeksi hyvin. Palovaroittimia ei testata säännöllisesti, eikä sammuttimia tai sammutinpeitteitä ole kaikissa kodeissa. Esimerkiksi viime vuonna asuinrakennuksissa syttyi noin 3 300 tulipaloa ja myös palokuolemien määrä nousi edellisvuodesta. Monta vahinkoa voitaisiin välttää huolellisuudella, toteaa Lähi-Tapiola Pirkanmaan toimitusjohtaja Pentti Kuusela.

Pirkanmaan Lähi-Tapiolan Välitetään toisistamme -kiertue jalkautuu tällä viikolla keskiviikkona Pälkäneelle ja torstaina Kangasalle. Tuolloin voi paitsi testata oman sammutustaitonsa ja sammuttimensa myös mittauttaa verenpaineensa, saada henkilökohtaista verkkopankkiohjausta – ja tavata vaikka Herra Hakkaraisen.

Kiertue pysähtyy Pälkäneellä Onkkaalan VPK:n pihamaalla keskiviikkona kello 14–18 ja Kangasalan torilla torstaina kello 9–17.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?