Futiskisa: Hakan ja Ilveksen pelien lopputulosta voi veikata tekstiviestillä

Lisäjännitystä jalkapallokauteen

Pälkäneen Lukon kasvatti Ossi Lindeman on nykyisin Hakan miehiä.

Pirkanmaalaisen jalkapalloyleisön kiinnostus kohdistuu alkavalla kaudella ykkösdivisioonaan, johon Tampereen Ilves viime kauden päätteeksi nousi ja Valkeakosken Haka putosi. Tamperelaiset futisseniorit Eero-Pekka Hollo ja Harri Holli ovat organisoineet kaikille avoimen koko kauden kestävän futiskisan, jossa veikataan jokaisen Ilveksen ja Hakan ottelun lopputulosta.

– Veikkaaja lähettää tekstiviestillä kunkin ottelun tuloksen kilpailun järjestäjille. Jokaisesta täysin oikein veikatusta tuloksesta veikkaaja saa tililleen kolme pistettä. Jos veikkaa voittajan oikein, mutta tulos on väärä, saa yhden pisteen. Samaa pisteytystä käytetään myös tasapeleissä, Eero-Pekka Hollo kertoo.

Tulosveikkaus toteutetaan yhdessä Suur-Tampere -lehden kanssa. Kilpailu kestää koko kauden. Mielenkiinnon ylläpitämiskesi kausi on jaettu neljään osioon.

– Jokaisessa osiossa tullaan palkitsemaan sekä parhaita tulosarvaajia että kaikkia satunnaisesti arvottuja kisaan osallistuneita. Palkintoina on muun muassa Ilveksen ja Hakan vip-lippuja sekä Tallink Siljan risteilylahjakortteja.

Kauden lopuksi paras arvaaja palkitaan Intersportin lahjakortilla, toiseksi paras Härmän kylpylän lahjakortilla ja kolmanneksi paras tietäjä matkalaukulla.

Kauden puolivälissä paras tietäjä palkitaan kahdella pääsylipulla jalkapallon Suomi-Espanja maaotteluun.

Futiskilpailun säännöt löytyvät osoitteesta futiskisa.suurtampere.fi. Eero-Pekka Hollo – itsekin entinen lajin pelaaja, valmentaja ja erotuomari – toimittaa nettisivulle otteluennakoita ja muuta jalkapalloaiheista luettavaa.

Ensimmäiset pisteet ovat jaossa maanantaina, kun Haka saa Tehtaan kentällä vastaansa AC Oulun. Ilveksen ensimmäinen peli Tammelan kentällä pelataan vapun jälkeen 2. toukokuuta. Vastassa on silloin AC Kajaani.

 


Pälkäneläisväriä Hakan riveissä

Pirkanmaan jalkapallokausi potkaistaan maanantaina toden teolla käyntiin, kun Haka isännöi AC Oulua Tehtaan kentällä. Ykkösdivisioonan kamppailu alkaa kello 18.30.

Valkopaitojen pelit herättävät entistä enemmän kiinnostusta Pälkäneen suunnalla, sillä Pälkäneen Lukon kasvatti Ossi Lindeman teki talvella sopimuksen Hakan kanssa.

A-juniori-ikäinen Lindeman on satsaus tulevaisuuteen. Vasuri ei välttämättä nouse vielä tällä kaudella Veikkausliigapaluuta tavoittelevan joukkueen aloitusmiehistöön, mutta junnupeleissä vastuuta on tarjolla yllin kyllin.

Talven ja kevään SM-karsinnoissa yhden maalin tehnyt ja neljä syöttänyt Lindeman oli Hakan A-junioreiden tehokkain pelaaja. Joukkue eteni jatkokarsintaan saakka, mutta kaksiosaisessa karsintaottelussa FC Kaarina oli vahvempi, ja Hakan A-juniorit pelaavat edelliskausien ja edustusjoukkueen tapaan ykkösdivisioonaa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?