A cappella: Hyväntekeväisyyskonsertissa kuullaan tuttuja kappaleita ilman säestystä

Hyvät Naiset ja Herrat esiintyy äitienpäivänä elokuvateatterissa

Hyvät naiset ja herrat: Ari Järvinen, Petri Tuomioja, Arto Karppinen, Noora Rosberg, Minna Liljedahl ja Pauliina Jaakkola

Pälkäneläinen Hyvät Naiset ja Herrat -yhtye esiintyy äitienpäivänä Pälkäneen elokuvateatterissa. Yhteiskoululla sunnuntaina 12.5. kello 15 alkavassa konsertissa kuullaan tuttua englanninkielistä viihdemusiikkia, joka lauletaan a cappella eli ilman säestystä. Konserttiohjelmasta löytyvät muun muassa Norah Jonesin esittämä Don´t know why, Michael Jacksonin Man in the mirror, Snow Patrolin Chasing cars ja Dionne Warwickin tutuksi tekemä I say a little prayer.

Kohta kaksi vuotta yhdessä laulanut Hyvät Naiset ja Herrat -yhtye on esiintynyt muun muassa joulunavauksissa, pikkujouluissa, syntymäpäivillä ja jumalanpalveluksessa. Oppia a cappella -lauluun haettiin reilu vuosi sitten Sulasolin yhtyelaulukoulutuksesta Vantaalta. Siellä opettajina oli muun muassa Rajattomat -yhtyeen laulajia.

Hyvät Naiset ja Herrat -yhtye on saanut tunnustusta kevään aikana. Luopioisten Säästöpankkisäätiö myönsi yhtyeelle apurahaa, jolla hankitaan nuotistoa ja teetetään sovituksia tulevaa ohjelmistoa varten.

Yhtyeessä laulavat Pauliina Jaakkola (sopraano), Minna Liljedahl (mezzosopraano), Noora Rosberg (altto), Arto Karppinen (tenori), Petri Tuomioja (baritoni) ja Ari Järvinen (basso).

Noin tunnin kestävään äitienpäiväkonserttiin saa lippuja ennakkoon Pälkäneen R-kioskista. Lipputuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeen hyväksi.

Yhtye löytyy myös netistä (www.hnh.fi) ja facebookista.

 

 

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?