Leikkikenttäin vaalijat, herätys!

Kangasalan kunnan teknisessä keskuksessa on valmistunut Kangasalan viheralueiden toteutusohjelma 2013–2020. Sellaisenaan toteutuessaan se merkitsee monien leikkikenttien lopettamista sekä jäljelle jäävien kunnostamista kuntalaisten yhteisin verovaroin nykyvaatimukset täyttäviksi.

Taloyhtiöt, myös erilaiset yhteisöt voivat itse varustaen ja kustantaen toteuttaa omia leikkipaikkojaan. Nyt on lausuntojen laatimisen aika ja paikka. Asioista kannattaa tehdä aloitteita tekniselle keskukselle.

Minun ja monen muun ekohenkisen kansalaisen mielestä lasten ja aikuistenkin parhaita ympärivuotisia leikki- ja liikuntaläänejä ovat lähimetsät lukuisine kutsuvine polkuineen, harjujen rinteet ja laet, harjulukkojen, -suppien hiljaiset, lempeät laaksot, pienoiset niityt ja kukkivat purovarret, järvet ja rannat kauniine kalavesineen.

Mikko Kiio

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?