Tulipalo lähellä Ratasaaren laavulla

Pälkäneen Lions-klubilaiset talkoilivat talvella uuden laavun palaneen tilalle Ratasaareen. Kirjoittajan mukaan uusikin laavu oli vähällä palaa lauantaina.

Olipa jälleen huolimattomia veneilijöitä liikkeellä lauantaina 25.5. Pälkäneveden ratasaaressa. Rannasta lähti Kaisla 550 vene noin kello 15 paikkeilla. Itse olimme menossa juuri Ratasaareen ihastelemaan uutta laavua.

Edellinen lähtijä oli tumpannut tupakin laiturin päähän kuivalle maalle, joka hyvää vauhtia savusi ja oli jo pieni maastopalon alku syntymässä. Onneksi satuimme paikalle ja saimme pikku nuotion sammutettua. Mitä olisikaan taas voinut tapahtua, jos kukaan ei olisi poikennut paikalla. Tuuli oli aika kova, joten tuli levisi nopeasti.

Jos tunnistat itsesi tästä, niin voisi pikkaisen harkita mihin tupakin tumppaa. Vettäkin oli vieressä. Järki hoi!

 

Että tämmöstä

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?