Mariska & Pahat sudet käynnistää vuoden 2013 Kirkkarit

Haloo Helsingin Elli saa yleisöön vipinää Kirkastusjuhlilla tänäkin vuonna.

Aitoon Kirkastusjuhlien esiintymisaikataulu julkaistu. Lauantai-illan potkaisee toden teolla käyntiin Mariska & Pahat sudet ja jo tunnetusti

maanantai-illan päätöksestä vastaa konkariyhtye Apulanta.

Tähän väliin mahtuu monia huippunimiä, kuten esimerkiksi Cheek, J.Karjalainen, Kaija Koo, Popeda sekä Pertti Kurikan Nimipäivät. Portit alueelle aukeavat joka iltana klo. 19.00 ja soitto alkaa Rokkiliiterin lavalla klo. 19.15. Viimeinen esiintyjä lopettaa kaikkina juhlailtoina klo. 01.45.

Sunnuntain päiväjuhlan aikana alue on avoinna kaikille ilman sisäänpääsymaksua. Portit aukenevat klo 12 ja tunnin päästä tästä seuraa palokunnan perinteinen marssi.

Päiväjuhlan myyjinä toimii muutama lähialueen tuottaja, joten alueelta voi ostaa mukaan myös paikallisia herkkuja. Lapsillekin löytyy ohjelmaa, sillä alueella on esimerkiksi kasvomaalausta, taikuri sekä pomppulinna.

Maanantain päivätansseilla soittaa tänä vuonna Tulipunaruusut sekä Sakke Kotilainen & Focus. Kolmen päivän rannekkeen ostajalle on sisäänpääsy myös maanantain päivätansseihin ilmainen.

Kirkastusjuhlien perinteinen tiedotuslehti sekä käsiohjelma ovat myös valmiita ja ne lähtevät jakoon kesäkuun alussa. Näiden kautta saa lähes kaiken tarvittavan infon, kuten myös esiintymisaikataulut sekä linja-auto kuljetusaikataulut.

Lisätietoa aikatauluista ja juhlista löytyy osoitteesta www.aitoo.fi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?