Poistomyynti tulee tyhjään kauppaan

Pälkäneen keskustassa säilyy positiivinen vire. Onkkaalantien kaupparakennus saa uudet käyttäjät, kun Kankaanmaalla puolitoistavuotta toiminut Poistomyynti muuttaa kevättalvella tyhjentyneisiin tiloihin. Muutto tapahtuu heinäkuun aikana.

Nina Päivön ja Teemu Valtosen Poistomyynti myy pääasiassa hotelleilta ja ravintoloilta tai suurkeittiöiltä ostettuja tavaraeriä sekä yrityksille että yksityisille. Myytävät erät vaihtelevat yksittäisistä kylmälaitteista ja huonekaluista satojen kappaleiden sarjoihin astioita tai muuta uusiokäyttöön sopivaa käyttötavaraa.

– Hyvällä mielellä tulemme keskustaan, siellä odottavat isommat ja paremmat tilat, yrittäjä Nina Päivö toteaa.

Samalla yksityisasiakkaiden on helpompi pistäytyä myymälässä tarjontaa katsastamassa, josko valikoimasta löytyisi jotain itselle sopivaa.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?