AVUNPYYNTÖ! Tilkku-kissa kateissa

Vetoamme ihmisiin Pälkäneen keskusta-alueella ja mahdollisesti myös syrjemmällä, esimerkiksi maatalojen läheisyydessä.

Alkujaan löytökissa Tilkku muutti uuteen kotiin Pälkäneentielle, mutta touhukkaana tyttönä karkasi saman tien tuuletusikkunan hyttysverkkoon tekemänsä reiän kautta 18. toukokuuta.

Pudottuaan ikkunasta kissa oli säikähtänyt, mutta hyväkuntoinen. Tilkku- tyttö on leikattu ja sillä on tatuointinumero vasemmassa korvassa.

Tilkku on arka ulkona, ja nyt oltuaan omillaan täysin vieraassa ympäristössä on varmaan entisestään aristunut. Muuten sisätiloissa Tilkku on oikein kiltti ja ihmisläheinen kissa.

Jos joku saa Tilkusta näköhavainnon, sitä kannattaa lähestyä vain puhumalla ja jättämällä ruokaa kissan näköetäisyydelle. Pinkaisee varmasti karkuun jos sitä yrittää ottaa kiinni. Jos kissa saataisiin paikannettua jonnekin, missä sille annettaisiin ruokaa joka päivä, niin tuomme kissanloukun paikanpäälle, jolloin Tilkku-tyttö saadaan kiinni ja kotiin turvaan.

Vaikka maalaisympäristössä ei ehkä outoon kissaan pahemmin huomiota kiinnitetäkään, niin toivomme silti, että Tilkun kuva saisi kaikki tarkkailemaan pihapiiriään. Kaikkien apu on nyt tarpeen, jotta pikkuinen kissa, joka on varmaan ihan hädissään ja peloissaan oudossa paikassa, saataisiin kotiin ja turvaan. Tilkun kiinnisaamiseen johtavasta ilmoituksesta luvataan löytöpalkkio. Olemme kaikesta avusta kiitollisia.

Jaana Oksa ja Anneli Repo

 

Tilkku-kissa katosi Pälkäneeltä 18. toukokuuta.

Kommentit (2)

  1. Jaana Oksa

    Tilkku-kissa saatiin viimein onnellisesti turvaan. Tikku henkilökuntineen kiittää sydämellisesti kaikkia hyviä ihmisiä, jotka ensin havainnoivat sen liikkeitä ja mahdollistivat loukuttamisen. Erityinen kiitos Minnalle ja Heikkilän pariskunnalle.
    Kehräävin terveisin, Tilkku

  2. Jaana Oksa

    Tilkku-kissa on saatu viimein turvaan. Tilkku henkilökuntineen (Kissojen Katastrofiyhdistys ry.) kiittää hyviä ihmisiä, jotka havainnoivat sen liikkeitä, jolloin loukuttaminen onnistui. Erityinen kiitosnaukaisu Minnalle ja Heikkilän pariskunnalle.
    Kehräävin terveisin, Tilkku

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?