Muksut vauhdissa sunnuntaina

Ensimmäinen mitali ikuistetaan ja maistellaan tuoreeltaan Muksujuoksuissa.

Pälkäneen urheilukentällä juostaan sunnuntaina 11.8. perinteiset alle kouluikäisten Muksujuoksut. Mannerheimin Lastensuojeluliiton Pälkäneen yhdistys järjestää silloin urheilukentän ympärille paljon muutakin ohjelmaa lapsiperheille.

Kello 14 alkaa VPK:n talossa monologiesitys ”Huono äiti – moniääninen tutkimus äitiydestä”. Se pohjautuu Väestöliiton julkaisemaan Kristiina Janhusen ja Minna Oulasmaan toimittamaan Äidin kielletyt tunteet – materiaaliin.

Esitys on syntynyt samasta lähtökohdasta kuin kirjanen; tarpeesta kuulla ja ymmärtää äitien kokemia kielteisiä tunteita ja välittää niistä tietoa muille äideille, heidän läheisilleen ja tuoda asia avoimeen keskusteluun. Esityksen jälkeen on mahdollista keskustella työryhmän kanssa.

Isit ja lapset voivat päästää äidit katsomaan teatteriesitystä. Hämeen Liikunta ja Urheilu järjestää lapsille kello 14 alkaen liikunnallista ohjelmaa alueella.

Pikkuväki pinkoo Pälkäneellä sunnuntaina.

Ilmoittautuminen juoksuihin alkaa kello 14.30. Osanottomaksua ei ole, ja kaikki juoksijat palkitaan mitalilla. Matkat ovat perinteiset: yksivuotiaat, vuonna 2012 syntyneet, juoksevat 10 metriä, kaksivuotiaat 20 metriä ja niin edelleen.

Alueella on myös peräkonttikirppis. Ennakkoon ei tarvitse ilmoittautua, eikä paikka maksa mitään. Myyjien on kuitenkin saavuttava paikalle jo kello 13.30, jotta vaaratilanteita ei syntyisi.

Kahviosta saa ostaa kahvia, mehua ja leivonnaisia. Ulkona paistetaan makkaraa. Onginta ja arpajaiset ovat myös ohjelmassa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?