Nuorten työllistämiskampanja sai kunniamaininnan

Pirkanmaan Yrittäjien Kaikille Nuorille Töitä -kampanja sai kunniamaininnan Suomen Nuorkauppakamareiden Tuottava Idea -kilpailussa.

Osoitteessa www.nuorilletoita.fi työnantaja voi antaa lupauksen ja jättää ilmoituksen avoimesta työ- tai oppisopimuspaikasta sekä mahdollisuudesta työkokeiluun. Sivustolla ilmoitettavat työpaikat on tarkoitettu pääsääntöisesti alle 30-vuotiaille nuorille.

Nuorten työllisyyttä parantavan kampanjan tavoitteeksi asetettu 2 000 lupauksen määrä ylittyi jo toukokuussa. Tällä hetkellä lupauksia on kertynyt yhteensä 2 500. Kampanja on laajentunut Etelä-Pohjanmaalle, Keski-Suomeen ja Lappiin.

Tuottava Idea -kilpailun Nuorkauppakamareiden C-alueella voitti pirkanmaalainen Mattersoft Oy. Se kehitti matkapuhelinverkon avulla toimivan liikennevaloetuuksien toteutuksen. Kunniamaininnalla palkittiin myös TeamUp Oy:n Talenttien, Fanien ja Yritysten yhteisö.

Palkitut ideat jatkavat kansalliseen finaaliin. Suomen Tuottava Idea 2013 palkitaan marraskuun lopussa Kauppakamari Forumissa Finlandia-talossa. Tänä vuonna 36. kerran järjestettävän Tuottava Idea -kilpailun suojelijana toimii yrittäjä Harry Harkimo.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?