Pelastuslaitos toivoo malttia venetsialaisiin

Pirkanmaan pelastuslaitos toivoo maltin pysyvän mukana ensi lauantaina, kun vietetään mökkeily- ja veneilykauden päätösjuhlaa eli niin sanottuja venetsialaisia. Pirkanmaalla pelastusviranomaisille ei tarvitse erikseen ilmoittaa ilotulitteiden käytöstä venetsialaisten yhteydessä kello 18–24 haja-asutusalueilla vesistöalueiden välittömässä läheisyydessä. Vapautus ilmoitusvelvollisuudesta ei kuitenkaan koske taajama-alueita, ja niissä tapahtuvasta ilotulitteiden käytöstä on ilmoitettava pelastuslaitoksen viesti- ja johtokeskukseen 03 565 612.

Pelastuslaitos muistuttaa, että ilotulitteiden virheellisestä käytöstä voi aiheutua vakavia henkilö- tai omaisuusvahinkoja käyttäjälle itselleen tai ulkopuolisille, joten ilotulitukseen liittyviä riskitekijöitä on syytä miettiä etukäteen.

Yksi kommentti

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?