Ulkoilutapahtumia vanhustenviikolla

Lokakuun toisella viikolla vietetään valtakunnallista vanhustenviikkoa. Pälkäneellä vanhustenviikkoa juhlistetaan ulkoilutapahtumien merkeissä.

Torstaina 10.10. kello 13 vanhainkodilla ja asumispalveluyksiköissä sekä palvelutalolla kaivataan apua asukkaiden ulkoiluttamiseen.

Perjantaina 11.10. kello 10 puolestaan järjestetään ikäihmisten reipas ulkoilutapahtuma Onkkaalan urheilukentällä ja tiistaina 15.10. kello 13 vastaava tapahtuma Luopioisten urheilukentällä. Tapahtumissa on mahdollista osallistua kävelytestiiin sekä tutustua kahvakuulaharjoittelun ja sauvakävelyn tekniikkaan. Kahvit on tarjolla vapaaehtoista maksua vastaan.

Järjestäjinä toimivat Pälkäneen kunta, Pälkäneen vanhusneuvosto sekä Pälkäneen Palvelukotisäätiö. Anna siis apusi laitoksessa asuvalle vanhukselle tai tule itse ulkoilemaan hyvässä seurassa. Tai vaikka molempia!

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?