Perinteinen sählyturnaus taas Sahalahdella

Syksyn sählykauden yksi huipentuma koetaan jo marraskuun alussa: Sahalahden Kunnon ja alueen Osuuspankkien järjestämä Hippo-sählyturnaus pelataan lauantaina 9.11. Sariolan koululla Sahalahdella. Sarjoja on kolme: ykkös- ja kakkosluokkalaiset, kolmas- ja neljäsluokkalaiset sekä viides- ja kuudesluokkalaiset.

Turnaus on ollut sen verran suosittu, että tyttöjoukkueita otetaan mukaan, jos tilaa vain jää. Siinä tapauksessa tyttöjoukkueet pelaavat niin sanotusti sarjaa alempana, eli esimerkiksi 5.-6.-luokkalaiset tytöt pelaavat 3.-4.-luokkalaisten poikien kanssa samassa sarjassa.

Ilmoittautumisia ottaa vastaan 28.10. asti Jouko Henttonen joko puhelimitse 040-8390880 tai sähköpostitse jouko.henttonen@kangasala.fi. Toivottavaa on, että ilmoittautumisen yhteydessä järjestäjät saisivat tietoonsa kunkin joukkueen mahdollisimman tarkan pelaajamäärän muun muassa palkitsemisiin ja pelaajille tarjottaviin välipaloihin varautumista varten. Myös joukkueen yhteyshenkilön osoitetiedot ovat tarpeen lopullisen otteluohjelman lähettämiseksi.

Ottelupäivän aikataulu selviää lopullisen joukkuemäärän perusteella. Jokaiseen sarjaan mahtuu enintään kuusi joukkuetta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?