Pikkujoulut: Yö ja Petri Nygård nostattavat tunnelmaa

Juice-musikaali palaa vielä Huippuun

Petri Nygård esiintyy Sappeessa 23.11.

Sappeen pikkujouluhulinat jakautuvat tänä vuonna kahdelle viikonlopulle. Firmat ovat varanneet lippuja marraskuun viimeiselle lauantaille, kun Huipussa esiintyy . Ennen keikkaa katetaan illan teemaan sopiva pikkujoulubuffet.

Nuorempi väki juhlii jo viikkoa aiemmin, kun Petri Nygård villitsee Sappeessa.

Myös ensi lauantaille on myyty ennakkoon lippuja. Silloin Huipun lavalle kiipeää Vicky Rosti.

Keikkakausi jatkuu joulutauon jälkeen Juice-illalla: Huipussa esitetään 25. tammikuuta kesällä kesäteatterissa nähty Juice-musikaali.

Itse asiassa esitys koettiin jo kesällä kahdesti samassa paikassa, sillä karmeimmilla kesämyrskyillä näytös siirrettiin kesäteatterista sisätiloihin. Sappeen rinneravintolat Oy:n toimitusjohtaja Juha Silvan kertoo, että sateeseen ja tuiverrukseen varautuneet katsojat olivat yllätyksestä otettuja.

Juice-musikaali esitetään tammikuussa vielä kertaalleen Sappeen Huipussa.

– Kesällä nähtiin, että esitys toimii upeasti myös Huipun lavalla. Alakerrassa on tunnelma kuin Juicen keikalla ja yläkerrassa voi vaikka syödä samalla kun seuraa manserocktarinaa.

Juice-musikaalissa soittaa taitava teatteribändi. Sen mukana Sappeeseen on saatu myös uutta ohjelmaa: kesäperjantaisin teatterin jälkeen iltaa saattoi jatkaa Huipun aftershowssa, ja viikonloppuisin huippusolistit esiintyivät bändin kanssa Reino-klubeilla.

Ensi kesän teatteriesitys tarjoaa aivan uusia show-mahdollisuuksia, sillä Sappeessa Yhden tähden hotelli. Sappeessa ensi-iltansa saavan esityksen kirjoittaa ja ohjaa Heikki Vihinen.

Odotukset ovat korkealla, ja tavoitteena on rikkoa 20 000 kävijän haamuraja. Viime kesänä katsojia oli 13 000. Se on selvästi edellisvuotta enemmän.

Sappeen Huipun esiintyjät

la 2.11.               Virve Rosti & Toyboys

la 23.11.             Petri Nygård

la 30.11.             Yö

la 25.1.               Juice -musikaali

la 1.2.                 Saana & Axent

la 8.2. Cheek

la 22.2.               Stig

pe 28.2.              J. Karjalainen

la 15.3.               Cat Cat

la 29.3                Rockwalli

la 5.4.                 Jenni Vartiainen

pe 11.4.              Yölintu

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?