Auto liukasteli ojaan Aitoontiellä

Vetoauto pysyi pystyssä ja melkein tiellä, mutta peräkärry kaatui metsän laitaan.

Aamun kosteus tiivistyi torstaina pakkasyön jälkeen teiden pintoihin ja kuorrutti ne mustalla jääkerroksella. Luopioisten suunnasta tullut pienkuorma-auto lähti heittelehtimään liukkaalla Aitoontiellä aamupäivällä. Kuski sai oikaistua ajoneuvoyhdistelmää niin, ettei se törmännyt vastaantulevaan autoon. Peräkärry osui kuitenkin kaiteeseen ja nykäisi autonkin perässään ojaan tien vasemmalle puolelle.

Kuski satutti rytäkässä itseään sen verran, että paikalle kiitäneen ambulanssin hoitajat tarkastivat hänen kuntonsa. Apukuskin paikalla istunut matkustaja selvisi säikähdyksellä. Peräkärry kaatui metsän laitaan, mutta auto pysyi pystyssä ja selvisi vähin vaurioin.

Ulosajo sattui Aitoontiellä Silmontien ja Vilpuntien risteysten välissä yhdentoista jälkeen aamupäivällä. Samassa paikassa liukasteltiin lähes tasan vuosi sitten. Silloin rekka luisteli Vilpuntien risteyksen kohdalla tieltä. Myös silloin tietä peitti petollisen liukas musta jää.

Yksi kommentti

  1. Varovaisuutta liikenteeseen

    Oli sitten kesä tai talvi, kuivaa tai märkää(ellei jopa jäistä), valoisaa tai pimeää…

    Yhtään en ihmettele miksi tällaisia uutisia saa lehdistä lukea. Ihmiset saisivat hiukan miettiä siellä ratin ja penkin välissä autoiluaan. Liian usein (päivittäin) Luopioinen-Pälkäne välillä näkee erittäin kovia ylinopeuksia sekä vaarallisia ohituksia.

    Missä poliisien nopeusvalvonta?! Aamu-/iltaliikenteeseen muutamana iltana tutka ja pahimmilta tapakaahareilta kortti hyllylle. Lopuilta muhkeat sakot valtion kassaan…

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?