Luja-Lukko aikoo pimentää Tähden

Pälkäneen Luja-Lukko jahtaa kolmatta peräkkäistä voittoaan lentopallon kolmossarjassa. Pälkäneläisillä on ollut hyvä kauden avaus, sillä joukkue on voittanut molemmat tähän asti pelaamansa ottelut – yhden vieraissa ja yhden kotikentällään. Ensi perjantaina Luja-Lukon vieraaksi yhteiskoululle saapuu Vilppulan Tähti, joka metsästää avausvoittoaan.

Tähti hävisi avausottelunsa kotikentällään 0–3 Luolajan Kajastukselle, jonka kanssa pälkäneläiset kävivät tasaisen viiden erän väännön Pälkäneellä omassa kauden avauksessaan.

Luja-Lukon valmentaja Petri Hildén ennakoi perinteikkään seuran – jonka kasvatteja on muun muassa Matti Hietanen – saapuvan Pälkäneelle nuorella joukkueella. Joukkueessa saattaa olla vahvistuksia myös ykkössarjajoukkueesta, mikä lisää joukkueen vaarallisuutta tuntuvasti. Kajastusta vastaan Tähti pelasi nousujohteisesti ja oli erityisesti kolmannessa erässä todella vahva.

– Toivottavasti saamme keskimiehiä peliin mukaan, vaikka Joni Veripäätä voikin viime pelin perusteella hyvin käyttää sillä paikalla tarvittaessa myös jatkossa, Hildén toivoo.

 

Seuraa häntä

  • Krister Hentilä

Kapteenin nauhan saaminen on nostanut pelaamisen uudelle tasolle. Lyö kovaa hurjasta pompusta ja on vasenkätisenä vaikea pideltävä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?