Laine jatkaa demariosastonsa johdossa

Liuksialalainen lähihoitaja Hanna Laine jatkaa Kangasalan Kirkonkylän Työväenyhdistyksen puheenjohtajana vuonna 2014. Näin päätti yhdistyksen syyskokous sunnuntaina 17.11. ja valitsi varapuheenjohtajaksi Seppo Ojalan. Johtokunnan jäseniksi valittiin Aira Aarnio, Anja Aarnio, Pasi Ahtiainen, Tommi Jansson, Isto Kaarne, Pekka Lahti, Marjatta Pöllänen, Tommi Rönö, Heikki Salmela, Pasi Sieranoja ja Tuulikki Viitanen. Myös Antintien kerhohuonetta vuokraava Pertti Tikka osallistuu johtokunnan kokouksiin. Pohjois-Kangasalan Sosialidemokraatit liittyvät kirkonkylän yhdistykseen vuoden alusta. Kangasalla on tuolloin kolme sosialidemokraattista yhdistystä: Suoramalla, Kuhmalahdella ja kirkonkylässä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?