Harrastekiekko hyvässä vauhdissa

Viime vuonna Talviklassikko pelattiin talvisissa olosuhteissa lumipyryssä.

Syksyn luistelut alkoivat suurella osalla joukkueesta jo elokuussa, jolloin Pälkäneen lukon ikämiesten jäävuorot alkoivat sunnuntaisin Kangasalan jäähallissa. Sinne meidät vähän nuoremmatkin miehet on huolittu hyvin mukaan.

Itse harrastesarja alkoi syyskuun lopussa. Sen jälkeen olemme ehtineet pelata jo yhdeksän kiivasta jääkiekko-ottelua.

Syksyn ottelut on sujunut ihan mukavalla menestyksellä, sillä sarjataulukossa joukkue on keikkunut kolmen parhaan joukossa. Joukkueen suorituksia voi seurata sivulta www.finhockey.fi/tulospalvelu/otteluohjelmat.

Tämän kauden joukkueessa on pelaajia reilut pari kentällistä sekä maalivahtina hienon syksyn pelannut Sami Rajala. Kentällä ovat kunnostautuneet hyökkääjät Jarkko Virtanen, Aki Kyttälä, Timo Westerberg, Mikael Klasila, Jussi Klasila, Kauko Vuorinen ja Vesa-Matti Järvinen. Puolustuksessa ovat häärineet Johannes Järvinen, Sakari Järvinen, Ville Klasila ja Pekka Uotila.

Kausi on puolessavälissä ja jatkuu maaliskuulle asti, jonka jälkeen on tapana ollut vielä pelata kevätsarja. Kevätsarja on ottelumäärältään puolet lyhyempi ja kestää suurin piirtein toukokuun loppuun asti.

Joukkue on osallistunut keväisin myös moniin kutsuturnauksiin. Sarjan ottelut pelataan Tampereen alueen jäähalleissa.

Talven kohokohta on tammikuun 25. päivä, jolloin järjestämme omassa jääkiekkopyhätössämme Haanloukkaassa iloisen talvipäivä tapahtuman jääkiekon ympärillä. Illan hämärtyessä kohtaamme rakkaan vihollisemme Karhukoplan kiivaassa ja varmasti lämpöisessä paikallisottelussa.

Päivän aikana on tarkoitus kisailla ja pelata muitakin otteluita mutta niistä tulee tarkempaa tietoa myöhemmin. Tervetuloa paikalle viihtymään!

Harrastejoukkue on myös aktiivisesti ollut syksyn aikana mukana Haanloukkaan kaukalon pystytyksessä ja tekojään tekemisessä. Joukkue on ollut kenttähoitaja Pasi Munnen apuna ja näin kenttä saatiin lämpöisestä syksystä huolimatta auki jo lauantaina 23.11..

Joukkueen luottopakki Ville Klasila on kunnostautunut myös juniorityössä. Hän vetää nuoremmille pojille jääkiekkotreenejä Haanloukkaan kaukalossa torstaisin kello 18–19.15. Sinne toivotaankin innokkaita osanottajia lisää.

Sakari Järvinen

joukkuejohtaja

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?