Pälkäneläisyrittäjät hukuttivat Minna Luukkasen lahjoihin

Minna Luukkanen voitti pälkäneläisliikkeiden lahjoittaman suuren joulupaketin, joka arvottiin joulupuuäänestäjien kesken. Tuotepalkintojen lisäksi mukana oli lahjakortteja, ja palkinnon yhteisarvo on lähes tuhat euroa.

Muiden lahjoja on turha yrittää sovitella kuusen alle, kun Minna Luukkasen lahjasäkki kannetaan aattoiltana pirttiin. Luukkanen voitti pälkäneläisyrittäjien lahjoittaman joulupaketin, joka arvottiin kauneinta joulupuuta äänestäneiden kesken.

– Kerrankin kävi tuuri. Toiset ovat varmaan täyttäneet monta kuponkia, mutta itse jätin vain yhden lapun kaupassa käydessäni, Luukkanen sanoo.

Hänen voittokuponkinsa nostettiin arvonnassa reilun tuhannen lapun seasta. Kaikkiaan joulupuuäänestyksessä annettiin 1400 ääntä, sillä osallistua sai myös Sydän-Hämeen Lehden nettisivujen kautta.

Minna Luukkanen sovitti pälkäneläisyrittäjien lahjoittaman pakettivuoren perjantaina muuttokuormaan, sillä hän on palaamassa juurilleen Myrskylään. Viimeiset vuodet joulupuuäänestyksen voittaja on asustanut Kaivannossa.

– Myrskylässä on paremmin tilaa neljälle hevoselle, Luukkanen perustelee maisemanvaihdosta.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?