PR-88:n joulujuoksussa tarvittiin otsalamppuja

Punaista päälle ja lenkille! Jouluisesti pukeutuneet Ratsastusseura PR-88:n joulujuoksijat reippailivat hyvässä seurassa varoja lastensuojelutyöhön.

Myös Ratsastusseura PR-88 juoksi joulupuvussa hyvää mieltä itselle ja reitin varrelle sattuneille sekä tukea lastensuojelutyöhön. Ratsastusseuran Joulujuoksussa tarvittiin otsa- ja taskulamppuja, sillä liikkeellä oltiin joulukuun alussa synkässä vesi- ja räntäsateessa.

Joulujuoksu on aitoolaisten Anssi Kukkosen ja Irma Puttosen ideoima hyväntekeväisyystempaus, jolla kerätään varoja Pelastakaa lapset ry:lle. Ensimmäisenä vuonna se keräsi 592 juoksijaa. Kaikki osanottajat ja lahjoittajat eivät ilmoittaneet nimeään, joten avustussumma ylitti reilusti 10 000 euroa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?