Timo Kotilaisesta Kangasala-talon toimitusjohtaja

Musiikin maisteri Timo Kotilainen on valittu Kangasala-talon toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässä tammikuun lopulla.

Kangasalla perheineen asuva musiikin moniottelija on toiminut aikaisemmin kontrabasistina useissa Suomen sinfoniaorkestereissa sekä soitonopettajana musiikkiopistoissa. Sibelius-Akatemian maisteritutkinnon lisäksi opinnot ovat täydentyneet kasvatustieteiden, opetushallinnon sekä kauppatieteiden alueilta.

36-vuotias Kotilainen on toiminut viimeiset viisi vuotta Riihimäen Kesäkonserttien toiminnanjohtajana ja sitä ennen tapahtuman konserttipäällikkönä. Hän on myös ollut mukana alan järjestöjen ja yhdistysten hallituksissa.

Kangasala-talon toimitusjohtajan tehtävä kiinnosti 24 hakijaa. Vuoden 2014 lopulla valmistuva talo pyrkii kohottamaan seutukunnan kulttuurikuntoa. Se tarjoaa monipuolisesti kulttuuri- ja kokouspalveluja. Taloon on suunnitteilla myös Kimmo Pyykkö -taidemuseo.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?