Cheekin Sappeen keikka loppuunmyyty

Cheek esiintyy Sappeessa 8.2.

Cheekistä tuli ensimmäinen artisti, joka on myynyt Sappeen Huipun etukäteen täyteen. Suomiräppärin 8.2. pidettävälle keikalle ei ole enää saatavissa lippuja.

Yleisöryntäys ei ole varsinainen yllätys, sillä joulun alla Cheekistä tuli ensimmäinen suomalaisartisti, joka myi olympiastadionin täyteen. Kun ensimmäisen keikan liput kävivät nopeasti kaupaksi, mies toisti temppunsa muutama päivä myöhemmin ja myi toisenkin illan täyteen. Viime kesänä Cheek toi yleisöryntäyksen Aitoon Kirkastusjuhlille ja auttoi palokuntaa tekemään parhaan tuloksensa vuosiin.

Sappeen talven keikkakausi alkaa lauantaina 25. tammikuuta, kun viimekesäinen Juice-musikaali esitetään Huipussa. Juice-ilta on herättänyt kiinnostusta, sillä monet musikaalin kesällä nähneet haluavat kokea sen uudestaan. Toisille talvinäytös taas tarjoaa tilaisuuden paikata kesällä ohi mennyt esitys. Ennen musikaalia Huippuun katetaan Juice-illallinen.

Sappeen keikat

La 25.1. Juice-musikaali
La 1.2. Poppadelic
La 8.2. Cheek (loppuunmyyty)
La 15.2. Axent
La 22.2. Stig
Pe 28.2. J. Karjalainen
Pe 21.3. Jukka Poika
La 29.3. Rockwalli
La 5.4. Pasi Vainonperä
Pe 11.4. Yölintu
La 19.4. A. Aallon rytmiorkesteri

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?