Käsillätekijäin ystävänpäivä 9.2. yhteiskoululla

Käsillätekijäin ystävänpäivän myyntipöydistä voi tehdä löytöjä. Tapahtuma järjestetään jo viidettä kertaa.

Pälkäneen yhteiskoululla vietetään 9.2. viidettä kertaa käsillätekijäin ystävänpäivää. Sunnuntaitapahtuma kokoaa käsityöläiset, ylimääräisistä tarvikkeista luopujat, kaappien siivoajat ja innokkaat ostajat yhteiskoulun ruokalaan. Ala-aulan vaihtopöytään voi tuoda käsitöihin liittyviä tarvikkeita, valmiita tuotteita ja kirjallisuutta, sekä ottaa ilmaiseksi mukaansa tekemänsä löydön. Myös niiden, jotka eivät vielä ole käsityöihmisiä, kannattaa poiketa tapahtumaan, sillä paikalla palvelee Kukkian Kädentaitajien kahvio.

Käyttämättömät ja yli jääneet langat, kankaat, työvälineet, verhoilut, puutyöt, tarveaineet, uudet ja vanhat käden tuotokset, mallilehdet, harrastekirjat ja muut tarvikkeet kannattaa asettaa näytille, sillä niille saattaa löytyä uusi tarvitsija. Samalla reissulla voi katsastaa muiden käsityöihmisten pöydät ja tehdä pikkurahalla hyviä hankintoja.

Ilmaisia myyntipöytiä voi varata Ritva Forsvikilta numerosta 040 335 7066.

Valkeakoski-opiston järjestämä ystävänpäivä vietetään kädentaitojen parissa Pälkäneen yhteiskoulun ruokalassa 9.2.. Ovet ovat avoinna asiakkaille kello 12–16.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?