Hanna Sky ei kuulu vedonlyöntitoimiston suosikkeihin

Hanna Seppälän oli vaikea pysyä penkissä, kun selvisi, että tuomarit ja katsojat ovat äänestäneet hänet suoraan Uuden musiikin kilpailun finaaliin. Kuva: Tomi Mikola.

Suomen Euroviisuedustaja ratkaistaan lauantai-iltana käytävässä Uuden musiikin kilpailun finaalissa. Kilpailussa on myös sydänhämäläisväriä, sillä Sahalahdelta kotoisin oleva Hanna Seppälä voitti toisen karsintakilpailun ja eteni toisena kilpailijana suoraan finaaliin.

Vedonlyöntitoimisto Unibet ei nosta Hanna Sky -nimellä esiintyvää popparia suosikkiensa joukkoon. Hope -kappaleen puolesta vetoa lyövät saavat rahansa kahdeksankertaisena takaisin, kun kärkikaksikon kerroin on kolme. Pienimmät kertoimet Unibet antaa Clarissa feat. Joshille ja ensimmäisen karsintakilpailun voittaneelle seinäjokelaiselle Softenginelle.

Uuden musiikin kilpailu huipentuu Barona Areenan lavalla lauantaina kello 20.30 alkaen. Suora lähetys Espoosta alkaa TV2:ssa kello 21. Hanna Sky esiintyy finaalissa toisena.

Voittaja ratkeaa yleisö- ja tuomariäänten yhteistuloksella. Maanantaina alkanut yleisöäänestys jatkuu lauantaina kello 22.40 saakka. Hanna Skylle voi antaa äänensä soittamalla numeroon 0700 79242 tai lähettämällä tekstiviestillä hänen kilpailunumeronsa 2 puhelinnumeroon 17224.

Unibetin kertoimet

Clarissa feat. Josh 3,00
Softengine 3,00
Lauri Mikkola 3,25
Mikko Pohjola 3,50
Hukka ja Mama 6,50
MadCraft 8,00
Hanna Sky 8,00
MIAU 12,00

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?