Liekin remontti: Sisälle pääsee jo 8.30. Myös ruokalista koki pieniä muutoksia.

Liekki sai vaaleamman ilmeen

 

Luopioisten ravintola Liekin yrittäjä Hanna Paasio toimi ”päävisioijana” Liekin remontissa. Kun kahvilan tilat ja salin lattiat vaativat joka tapauksessa kuntoon laittamista, päätettiin ravintolassa toteuttaa samalla pienoinen yleisilmeen muutos. Oranssin, kullan ja tummanruskean sävyt korvattiin valkoisella, harmaalla ja mustan yksityiskohdilla.

– Olen huomannut, että ”pieni pintaremontti” meinaa paisua siinä vaiheessa kun sitä ryhtyy toteuttamaan. Samoin osa ideoista muuttuu, kun huomaa, ettei jokin asia toimikaan käytännössä, Paasio toteaa.

Näin kävi esimerkiksi kahvilinjastolle, jonka muutokset Paasio oli etukäteen suunnitellut paperille.

– Vasta remonttivaiheessa huomasin, mihin laitteet tosiasiallisesti kannattaa sijoittaa.

Kahvilan laminaattilattia vaihdettiin käytännöllisempään vinyyliin.

– Nyt lattia ei elä niin paljon, jos maahan kaatuu nestettä. Olemme olleet oikein tyytyväisiä materiaalivalintaan. Jalkojen allakin se tuntuu oikein mukavalta.

 

Itsetehtyjä kastikkeita

Remontti sulki Liekin ovet reilun viikon ajaksi. Viime torstaina pidettyihin avajaisiin saapui lähes 500 lohisopan ja täytekakun nauttijaa.

Paasion mukaan palaute remontista on ollut lähes pelkästään innostunutta.

– Voin ihan rinta rottingilla sanoa, että kiitosta on tullut. Vaikka on muutama asiakas kertonut myös hämmentyneensä siitä, että ilmeen muutos oli lopulta suurempi kuin he olivat odottaneet.

Remontin lisäksi myös ravintolan aukiolo ja ruokalista ovat saaneet osakseen pieniä päivityksiä. Ovet aukeavat aamuisin kello 8.30, eli puolta tuntia aiempaa aikaisemmin. Ruokalistassa puolestaan esimerkiksi kananugetit ja chilidippikastike ovat vaihtuneet paneerattuihin kanafileisiin ja itse tehtyyn currykermaviiliin.

– Uusia kastikkeita käytämme myös hampurilaisissa. Ateriat ovat muutenkin niin tuhteja, ettei dipin muuttaminen kevyempään kastikkeeseen ole yhtään pahitteeksi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?