Yhden Tähden Hotellin Ansa on tuttu kasvo TV2:n maalaiskomedioista

Sappeen Kesäteatterissa tuikkii monenlaisia tähtiä

Yhden Tähden Hotelli on Heikki Vihisen käsikirjoittama ja ohjaama musiikkikomedia, joka on luotu alusta asti Sappeen kesäteatteria varten. Tapahtumapaikkana on hotelli Ansanhovi, jossa juuri sinä iltana esiintyy harvinainen artistivieras.

Tähtiartistina on Jorma Kääriäinen jota esittää ilmielävä Jorma Kääriäinen. Mutta myös Ansan roolissa nähdään tähti, joka loistaa hyvinkin kirkkaana ainakin niiden silmissä, jotka rakastavat TV2:n Maalaiskomedioita. Heikki Luoman käsikirjoittama ja Jukka Mäkisen ohjaama neljän komediasarjan kokonaisuus on nähty televisiossa jo useita kertoja, mutta sen suosio on aina yhtä vankkumaton.

Yhden Tähden hotellin Ansaa esittää tamperelainen freelance-näyttelijä Kirsi Nurminen, jonka maalaiskomedioiden ystävät tuntevat fiksuna kahvilapitäjänä, Tuulia Turpeisena.

Muissa rooleissa esiintyvät Mikko Rantaniva, Manu Havisalmi, Anette Ekholm ja Lotta Ansakorpi.

Ansanhovi on pieni hotelli, ei ihan Ilvesten ja Tammerien tasoinen mutta ei missään nimessä ankea. Ansanhovi lämpö ja viihtyisyys ovat pitkälti lähtöisin hotellinpitäjän, Ansan rempseydestä ja tarmokkuudesta.

Tarina kertoo, miten käy kahden pariskunnan, jotka pysähtyvät Yhden Tähden Hotelliin samana iltana, erilaisissa elämäntilanteissa ja avioliittonsa eri vaiheissa. Mitä heille tapahtuu Ansan hotellissa ja tähtiartistin laulujen viihdyttäessä heitä?

Musiikkikomedian kotimainen kantaesitys on ensi-illassa Sappeen Kesäteatterissa 25.6.2014.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?