Menestyksekäs Salon vierailu

Joukkueen lemmikki ilmojen tiellä.

Pälkäneen yhteiskoulun otteluruuhka hellittää pariksi viikoksi, mutta hiihtolomien jälkeen maaliskuun alussa odottaa jälleen viiden pelin tiivis viikonloppu.

Tulevan viikonlopun ainoaa kotiturnausta emännöi minityttöjen kakkosdivisioonajoukkue. Luja-Lukko aloitti kevätkautensa alemmassa loppusarjassa voitokkaasti, sillä Salon turnauksessa kaatui ensin isäntäjoukkue Vilpas ja sitten BC Sisu Porista.

Ennen lumiauroja taipaleelle lähteneet pälkäneläiset olivat aamuottelussa hyvin hereillä. Vilpas kaatui Emmi Åbyn (8 pistettä), Sara Tuholan (6), Jaana Järvisen (6), Aino Valkeapään (5) ja Emmi Rautasen (1) johdolla 26–15. Voiton avain oli tarkka puolustuspeli.

Päivän toisessa pelissä kohdattiin ensimmäistä sarjapeliään pelaava BC Sisu. Ottelu näytti selvältä, kun pälkäneläiset  veivät avausjakson 16–4. Emmi Rautasen taklaaminen ja lepsu tuomarityöskentely sekoittivat Luja-Lukon peliä. Joukkue sinnitteli kuuden tytön voimin porilaisista 46–14 työvoiton. Viimeisellä minuutilla Aino Valkeapää ja Jaana Järvinen esittivät näyttävän hand-off korin, joka palkittiin raikuvilla ja ansaituilla aplodeilla.

Jaana Järvinen heitti ottelussa 10 pistettä. Lisäksi pisteitä keräsivät Aino Valkeapää (8), Emmi Åby (6), Sara Tuhola (6), Emmi Rautanen (6), Emma Kihlström (6) ja Helena Sisask (4).

Joukkue kohtaa yhteiskoulun lauantaisessa kotiturnauksessa kello 10 Forssan Koripojat ja kello 15 Tampereen NMKY:n.

 

Minitytöt, 2. div, alempi jatkosarja

PäLuLu – Salon Vilpas 26–15
PäLuLu – BC Sisu 46–14

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?