Tuhoja kymmenillä haudoilla

Kävelin parikymmentä minuuttia Pälkäneen hautausmaan keskiosassa. Sinä aikana ehdin nähdä tihutöitä kymmenillä haudoilla (ohessa kuvia osasta niistä). Jos koko hautausmaan kävisi läpi, löytyisi vielä saman verran vahinkoa.

Onkohan Pälkäneen seurakunnalla vakuutusta, joka korvaisi vahinkoja? Esimerkiksi kiinteiden lyhtyjen korjaaminen maksaa useita satoja euroja.

Kokonaisuudessaan tämän ilkivallan korjaaminen maksaa useita tuhansia euroja. Tekijä pitäisi saada kiinni ja maksumieheksi hän itse tai hänen vanhempansa.

Kannattaisikohan omaisten tehdä rikosilmoituksia ja jättää asia poliisin hoitoon? Toimeen on tartuttava, tällainen meno ei saa jatkua.

 

Hautarauhaa

Kommentit (3)

  1. Juho Toukola

    Onko joku nähnyt kyseessä olevan nuoriso, vai onko tässäkin tapauksessa vain sovellettu sitä kuuluisaa mutu-tutkimusta? Näin älyvapaata ja typerää toimintaa en kyllä suoraan vailla liiempiä todisteita nuorison niskaan sysäisi, olettaen ettei puhe ollut myös täysi-ikäisten, tai jopa keski-ikäisten vanhemmille ilmoittamista. Tekijä(t) kiinni ja vastuuseen teoistaan mutta tyhmyys on parantumaton sairaus, sitä esiintyy myös vanhempien ikäpolvien edustajilla!

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?