Sappeessa opetellaan freestyle-taitoja

Sappee on erityisesti slopestyleä harrastavien freestyle-laskijoiden mekka, jossa järjestetään myös lajin suurin kotimainen kilpailu Finnish Open. Nyt Sappeessa aletaan vihkiä uusia laskijoita lajin pariin.

Olympialaiset lisäsivät kiinnostusta freestyle-hiihtoa kohtaan. Uusiin suksilajeihin satsaava Sappee vastaa kysyntään ja järjestää viikonloppuna lasku-uraansa aloitteleville ensimmäisen Kinos Freestyle Campin.

9–15-vuotiaat saavat lauantaina ja sunnuntaina kuuden tunnin rautaisannoksen freestylen perustaitoja. Kokeneen ohjaajan opastuksella harjoitellaan muun muassa hyppyjä, reilaamista ja takaperinlaskua.

8.–9.3. kello 11–14 järjestettävään Kinos Freestyle Campiin voi ilmoittautua mukaan torstaihin saakka Sappeen nettikaupan kautta.

Sappeen kaikki rinteet ja hissit ovat käytössä, sillä vesisateet ja lauhat säät eivät syö vahvaa tykkilumikerrosta luonnonlumen tapaan. Myös edullisemmat kymppitiistait ja kaveritorstait jatkuvat maaliskuun alusta alkaen parin viikon hiihtolomatauon jälkeen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?