Tuskin uutta terveyskeskusta laajimman mukaan

Keskusterveysaseman uudisrakentaminen kaikkein laajimpien suunnitelmien mukaan tuskin toteutuu Kangasalla. Kunnanjohtaja Oskari Auvisen mukaan noin 60 miljoonan euron hankkeen vaikutukset kuntatalouden kestokyvylle olisivat nykyisessä taloustilanteessa liian suuret.

Kunnanhallitukselle esiteltiin asian pohjustamiseksi alkuviikosta keskusterveysaseman peruskorjauksen, laajentamisen ja uudisrakentamisen rahoitusvaihtoehtoja ja eri toteutusvaihtoehtojen vaikutuksia kunnan taloudelle.

– Valmistelu jatkuu, ja nyt mietitään millä mallilla menisimme eteenpäin, kunnanjohtaja Auvinen sanoo.

Vaikka taloustilanne on tiukka, kunnanjohtajaa ilahduttaa, että kunnan kustannusten nousu näyttäisi viime vuoden tilinpäätöksessä taittuvan hieman yli kahteen prosenttiin. Auvinen pitää muutosta kustannustenhallinnassa merkittävänä.

– Jatkuva tasapainoinen kuntatalous on paras tae sille, että Kangasalla on mahdollisuus huolehtia omista asioistaan itsehallinnon periaatteita kunnioittaen.

Yksi kommentti

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?