Tampere Junior Indoor Games: Sydän-Hämeen nuoret yleisurheilijat testasivat talvikuntoaan

Rönni, Turkka ja Suoniemi ylsivät hallissa mitaleille

Serkukset Joel Turkka ja Ville Suoniemi ottivat pikamatkan kaksoisvoiton ja olivat kaikissa lajeissa kärjen tuntumassa. Kuva: Panu Siltanen.

Pälkäneen Luja-Lukon Topi Rönni testasi jääkiekon, jalkapallon ja koripallon lomassa juoksu- ja hyppykuntoaan.

Talven suurimmat junioreiden hallikisat vetivät viikonloppuna 1400 alle 15-vuotiasta yleisurheilijaa Pirkkahalliin. Mukana oli myös kansainvälistä väriä.

Tampere Junior Indoor Games on kova tason mittari, sillä useimmissa lajeissa ovat mukana maan kaikki huiput.

Sydänhämäläisittäin menestys oli parasta 10- ja 12-vuotiaissa pojissa. Kymppisarjassa Laitikkalan Topi Rönni pukkasi kuulan hopeaa ja hyppäsi pituuspaikalla kolmanneksi. Lisäksi hän eteni pikamatkalla finaaliin. 60 metrin loppukilpailussa aika jäi kuitenkin alkueränoteerauksesta ja sijoitus kuudenneksi.

Kangasalan Urheilijoista Tampereen Pyrintöön vaihtaneet serkukset Joel Turkka ja Ville Suoniemi ottivat kaksoisvoiton 12-vuotiaiden poikien pikamatkalla. Voiton vei Turkka ja Suoniemi oli kakkonen. Pituuspaikalla Suoniemi leiskautti voittoon. Kuulassa kangasalalaiskaksikko sijoittui toiseksi ja kolmanneksi. Mitalisuoran täydensi Turkan kakkostila pika-aidoissa.

Pyrintöön niin ikään siirtynyt pälkäneläinen Erkki Ojala oli kaikissa 15-vuotiaiden poikien hyppylajeissa mitalien tuntumassa. Kolmiloikassa ja seipäässä hän sijoittui. Korkeudesta irtosi kuudes tila ja pituudesta kahdeksas.

Tampere Junior Indoor Gamesin tulokset.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?