Tapio Körhämö lyötiin leijonaritariksi

Tapio ja Mervi Körhämö palkittiin aktiivisesta leijonatoiminnasta.

Luopioisten Leijonien maaliskuun kuukausikokous vietettiin tavanomaista juhlavammissa merkeissä, sillä tilaisuuden yhteydessä Arne Ritari -säätiön edustaja Reima Mäkelä löi Tapio Körhämön Arne Ritari säätiön ritariksi. Mervi Körhämö sai puolisomerkin.

Tapio Körhämö on Luopioisten Leijonien perustajajäseniä. Klubi perustettiin vuonna 1976 eli Tapio on ollut yhtäjaksoisesti mukana leijonatoiminnassa liki 40 vuotta.

Tapio Körhämön toiminta leijonissa on ollut esimerkillisen aktiivista sillä hän on ollut poissa leijonien kuukausikokouksista koko tuona ajanjaksona vain kaksi kertaa. Hän on niin sanottu sadan prosentin Lion, sillä hän on paikannut nuo poissaolokerrat osallistumalla muihin aktiviteetteihin.

Tapio Körhämö on vienyt leijonien palvelusanomaa maailmalle myös laulaen, sillä hän voitti leijonien valtakunnallisen karaokemestaruuden viime vuonna.

Arne Ritari -säätiön tarkoituksena on tukea ja edistää Suomen lionsklubien hyväntekeväisyyteen johtavia aktiviteetteja sekä vaalia Suomen lionstoiminnan kummin, Arne Ritarin, elämäntyötä maamme lionstoiminnan perustamisessa. Säätiö toteuttaa toimintaansa jakamalla apurahoja.

Tapio Körhämö asuu Haltian kylällä. Niinpä ritarijuhlan kruunasi makoisa täytekakku, jonka koristelusta tunnisti Haltianselän aaltojen loiskeen.

SEPPO KÄÄRIÄINEN

 

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?