Kevään herääminen: Arja Koriseva, Ahti Jokinen ja Ronja Alatalo esittävät kaikkien aikojen kauneimpia kevät- ja kesälauluja

Arja Koriseva esiintyy kirkkokonsertissa

Arja Koriseva esiintyy Pälkäneen kirkossa sunnuntaina 18.5. järjestettävässä Kevään herääminen -hyväntekeväisyyskonsertissa. Kuva: Jiri Halttunen.

Arja Koriseva esiintyy toukokuun puolivälissä Pälkäneen kirkossa järjestettävässä Kevään herääminen -konsertissa.

Sunnuntaina 18.5. kello 16 alkavassa konsertissa nähdään myös vierailevia tähtiä, muun muassa näyttelijä Ahti Jokinen ja nuori lahjakas laulaja- ja näyttelijälupaus Ronja Alatalo, joka esiintyi Annie -musikaalin pääosissa Tampere-talossa ja näyttelee parhaillaan Tampereen Komediateatterin musikaalissa Keisarin uudet vaatteet. Pianon taakse asettuu legendaarinen tamperelaismuusikko Reijo ”Rexi” Innanen.

Konsertin tähti on hersyvän iloinen Arja Koriseva, joka nousi kaiken kansan tietoisuuteen vuonna 1989, kun hänet kruunattiin Tangokuningattareksi. Ulkomaisissakin laulukilpailuissa menestynyt Koriseva on julkaissut yli 15 pitkäsoittoa, joista seitsemän on myynyt vähintään kultaa. Platinalevyjä on kertynyt neljä.

Kevään herääminen -konsertin ohjelmisto koostuu kaikkien aikojen kauneimmista kevään ja kesän kirkkolauluista. Konsertti johdattaa kuulijat lapsuutensa keväisiin hetkiin. Kaiken kruunaa lopussa yhdessä kajautettava Suvivirsi.

Sunnuntaina 18.5 kello 16 Pälkäneen kirkossa järjestettävän konsertin takana on Pyhän Johanneksen Hospitaaliritarikunta. 900 vuotta vanhan ekumeenisen järjestön Tampereen yhdistystä johtaa Komediateatterin johtaja ja näyttelijä Esko Raipia. Järjestö toimii lasten ja nuorten hyväksi ja yhteistyössä kirkon Diakoniatyön kanssa. Myös Kevään herääminen -konserttien tuotto lahjoitetaan lasten ja nuorten tukemiseen.

Pälkäneellä konsertin yhteistyökumppanina toimii Sydän-Hämeen Lehti. Sen tilaajat saavat etuhintaan ohjelman, joita myy Spirraali Säästäjäntien ja Myllärintien risteyksessä.

Kevään herääminen -konsertti nähdään Pälkäneen lisäksi myös Pirkkalan kirkossa keskiviikkona 7.5. ja Tampereen Tuomiokirkossa keskiviikkona 14.5.. Pirkkalan ja Tampereen konsertit alkavat kello 18.30. Ohjelman voi käyttää missä tahansa kolmesta konsertista.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?