Tarjouskilpailu Lomakodin tonteista alkaa

Lomakodin alueen 11 omakotitonttia myydään tarjousten perusteella.

Pälkäneen Pakanrannan tuntumaan rakentuvan Lomakodin tontit myydään tarjousten perusteella. 11 omakotitontista neljä rajoittuu Mallasveden rantapuistoon. Näiden tonttien pohjahinta on 66 000 euroa. Alueen edullisimpien tonttien pohjahinnaksi valtuusto on määritellyt 36 000 euroa.

Uusi asuinalue on saanut nimensä paikalla aiemmin toimineesta Tampereen kaupungin kesäsiirtolasta. Lomakodin alueen kunnallistekniikka rakennettiin viime vuonna. Katujen, vesijohtojen ja viemäreiden lisäksi alueelle on rakennettu myös valokuituyhteys.

Pälkäneen keskustasta ei ole saatu vuosiin myyntiin uusia omakotitontteja. Maaseutupuiston varrelle nouseva Lomakodin alue on arvoalue, ja siksi reilun tuhannen neliön kokoiset tontit myydään tarjousten perusteella. Tarjoukset tulee jättää 12.5. mennessä.

Myös Kukkian rantatontteja Luopioisten Rajalanniemestä myytiin tarjouskilpailun perusteella. Vain rannan parhaista tonteista jätettiin tarjouksia, ja siksi kunta määritteli tonteille hinnat, joilla niitä nyt kaupataan.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?