Kunnanvirastot sulkevat oviaan

Pälkäneen ja Kangasalan kunnanvirastot pitävät ovensa säpissä vapun jälkeisenä perjantaina. Henkilöstön vuosilomien keskittämisen vuoksi Pälkäneen kunnanvirasto, puhelinvaihde ja Kelan yhteispalvelu ovat suljettuina myös helatorstain jälkeen perjantaina 30.5. ja kesällä 7.-20. heinäkuuta. Lisäksi on jo lyöty lukkoon kiinniolo jouluaattoa edeltävälle maanantaille ja tiistaille 22. ja 23. joulukuuta.

Kangasalla kunnan toimistot ja sosiaalikeskus ovat suljettuina vapun ja helatorstain jälkeisinä perjantaina, minkä lisäksi toimistot sulkevat ovensa myös 7.-25. heinäkuuta. Lakisääteiset päivystykset esimerkiksi toimeentulotuessa, lastensuojelussa ja rakennustarkastuksessa kuitenkin hoidetaan.

Kuhmalahden, Sahalahden, Luopioisten, Ruutanan ja Vatialan terveysasemat ovat kokonaan suljettuina 30. kesäkuuta alkaen aina elokuun alkuun asti. Sen sijaan Pälkäneen terveysasema, Suoraman neuvola ja Kangasalan keskusterveysasema ovat avoinna koko kesän. Päivystys ja muun muassa välttämättömät kontrollikäynnit hoidetaan näillä asemilla. Keskusterveysasemalla on päivystyksen lisäksi röntgen, laboratorio ja terveyskeskussairaala. Pälkäneen terveysasemalla auki pysyvät lääkäreiden kiireelliset vastaanotot ja laboratorionäytteidenotot.

Toukokuun alusta lähtien muuttuu päivystyskäytäntö Kangasalan keskusterveysasemalla Herttualantiellä. Päivystys järjestetään Kangasalla arkisin maanantaista torstaihin kello 8–21 ja perjantaisin sekä arkipyhien aattoina kello 8–16, mutta ilta-, yö- ja viikonloppuaikoina Valkeakosken aluesairaalan yhteispäivystyksessä osoitteessa Salonkatu 24.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?