Ratsastusseura PR-88: Kevättapahtumalla kerättiin varoja junioreiden retkiin

Myyjäiset vetivät väkeä Epaalan koululle

Pihalle järjestettiin ponitalutusratsastusta.

Aurinkoinen päivä houkutteli lapsiperheitä liikkeelle Pälkäneellä, kun Ratsastusseura PR-88 järjesti Epaalan koululla kevätmyyjäiset.

Huhtikuun viimeisenä sunnuntaina pidetty tapahtuma keräsi kiitettävästi porukkaa. Koululla riitti puuhaa niin lapsille kuin vanhemmillekin, ja väkeä olikin laidasta toiseen.

Perheen pienimmillä, ja miksipäs ei vähän isommillakin, oli mahdollisuus osallistua ponitalutusratsastukseen ja useihin pihaleikkeihin, kuten keppihevoshyppelyyn ja hevosenkengänheittoon. Lasten touhutessa pihalla, oli vanhemmilla oiva tilaisuus käydä koulun sisällä kirpputorilla ja kahviossa. Etenkin kahvio tuntui vetävän ihmisiä puoleensa.

Myyjille hauskasta päivästä kertyi mukavasti tuottoa, josta puolet ohjautui ratsastusseuran junioritoiminnan hyväksi. Junnujen on tarkoitus käyttää varat tämän vuoden aikana erilaisiin toiminnallisiin retkiin, kuten eri hevosurheilulajeihin tutustumiseen ja kokeilemiseen. Iso kiitos siis kaikille, jotka päivään osallistumalla tuitte junioritoimintaamme!

 

Anette Knuutinen

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?