Suunnistajat kisaavat Kuohenmaalla tiistaina

Suunnistajat kilpailevat Hämeen aluemestaruuksista keskimatkalla ja Hämeen Oravapolkumestaruuksista tiistaina 20.5. Kuohenmaalla. Liki 500 pihkaniskan kisata käydään Kangasalan jaValkeakosken rajamailla Ahvenjärventien alkupäässä Kuohenmaalla.  Kello 18.00 alkavan kisan kilpailukeskuksena on metsästäjien ampumarata-alue.

Valkeakosken Hakan suunnistusjaostolla on järjestelyissä rutinoitunut liki 80 hengen organisaatio, jolla tällä kertaa on päävastuussa kolmen Timon kopla. Jaoston puheenjohtaja Timo Koskinen toimii kilpailun johtajana, Aluemestaruuskisojen ratamestari on Timo Saarinen ja Oravapolkulaisten vaativista radoista vastaa Timo Salonen.  Kilpailualue on nopeakulkuista nuorta männikköä, jäkäläkalliota ja vanhaa  kuusikkoa. Polkuja on käytössä vähän, joten tarkka suunnistus on arvossaan.

Hakan suunnistusjaosto toivottaa kilpailijat, yleisön ja alueen  maanomistajat tervetulleiksi helteiseen iltaan. Maanomistajien kahvitus ja karttoihin tutustuminen on kilpailukeskuksessa kello 18.30

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?