Riitta Suhosesta kunniaylioppilas

Kangasalan lukion tämän kevään kunniaylioppilaaksi on valittu oikeusneuvos Riitta Suhonen, joka on tehnyt pitkän päivätyön eri tehtävissä korkeimmassa oikeudessa. Kunniaylioppilaana Suhonen pitää Kangasalan kesän avauksessa puheen tämän kevään uusille ylioppilaille, joiden edustajana puheenvuoron käyttää Maija Mustonen.

Varsinaisen kesän avauksen suorittaa tänä vuonna entinen pääministeri Matti Vanhanen.  Vanhanen on Suomen kolmanneksi pitkäaikaisin pääministeri ja pisimpään pääministerinä toiminut keskustalaispoliitikko. Pääministerikautensa jälkeen Vanhanen on toiminut Perheyritysten liiton toimitusjohtajana.

Kesä avataan Kangasalla tänä vuonna 17. kerran. Tapahtuma järjestetään Tapulinmäellä nuorisoseurantalo Pirtin luona. Paikalla on musisointia jo kello 11.30 alkaen, mutta virallinen ohjelma alkaa hieman ennen kello kahtatoista ylioppilaiden saavuttua paikalle.

Tilaisuuden päättää yhteislauluna Kesäpäivä Kangasalla, joka kajahtaa ilmoille hieman kello 12.30 jälkeen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?