Myytävät koulut kiinnostivat

Epaalan ja Laitikkalan koulujen myyntiesittelyyn  tutustui parikymmentä kiinnostunutta torstaina. Laitikkalassa kävijöitä oli viitisentoista, Epaalan koulun kymmenestä tutustujasta osa oli samoja kuin Laitikkalassakin. Seuraava ja viimeinen näyttö järjestetään 17. kesäkuuta Epaalan koululla kello 14–15.30 ja Laitikkalassa 16–17.30. Myös yksityiset näytöt ovat mahdollisia.

Pälkäneen kunta myy tarjouskilpailulla vielä tänä keväänä opetuskäytössä olleita kiinteistöjä, koska koulut lakkautetaan.Hallintokoordinaattori Aleksi Saukkoriipin mukaan kiinteistöt ovat hyvässä kunnossa. Molemmat rakennukset soveltuvat sekä asumis- että yrityskäyttöön.  Tarjoukset tulee lähettää tai jättää suljetussa kirjekuoressa Pälkäneen kunnanvirastoon 26.6.2014 kello 15 mennessä.  Tarjousten odotetaan nousevan 120 000–150 000 euroon.

Laitikkalan koulu lakkautetaan tämän lukuvuoden jälkeen ja kiinteistö myydään.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?